Nieuw van uitgeverij Van Duuren Media is Het Lightroom Mobile Boek (ISBN 9789059409408). In dit boek gaat Scott Kelby, wereldwijd de bestverkopende auteur van Photoshop- en Lightroom-boeken, in op alle aspecten van het werken met de gratis app Lightroom Mobile. Lightroom Mobile, dat een soort verlengstuk is van de versie van Lightroom die op de PC draait, maakt het mogelijk om functies van het beeldbewerkingsprogramma Lightroom ook op een iPad, iPhone of Android-apparaat toe te passen.

Het 142 pagina’s tellende boek behandelt in negen hoofdstukken alle facetten van het werken met Lightroom Mobile. Aan bod komen zaken als het binnenhalen van foto’s in Lightroom Mobile, werken met verzamelingen, foto’s bewerken, beelden uitsnijden, foto’s delen, fotosessies direct delen, de ingebouwde camera gebruiken, en tal van andere zaken. De hoofdstukken zijn praktisch van opzet met op elke pagina duidelijke uitleg over een specifieke toepassing of bewerking. Kelby laat daarin op de van hem bekende no-nonsens aanpak stap voor stap zien hoe je de kracht van Lightroom Mobile kunt inzetten om je beelden te verbeteren. Al met al een prima boek om snel wegwijs te worden in deze veelzijdige app. Het boek kost € 27,95 en is onder andere verkrijgbaar bij Bol.com. Aanbevolen!

Het bericht Het Lightroom Mobile Boek verscheen eerst op Pixelmania.nl.

» Lees verder ...