Het zal niet helemaal zijn wat de mensen die last hadden van 'touch disease' op hun iPhone 6 Plus gehoopt hadden, maar Apple gaat iets doen aan het probleem met de touchscreens dat schijnbaar uit zichzelf optreedt bij de grotere telefoons. Er is nu een aparte reparatie in het leven geroepen die de helft minder kost dan een reguliere reparatie (normaal dik 300 euro) aan het touchscreen.

Apple ligt al even onder vuur voor het probleem en boze klanten zijn zich al bij elkaar aan het pakken om de telefoonmaker aan te klagen. Apple zegt nu echter bij de aankondiging van deze reparatie dat het probleem zich pas gaat voordoen als het toestel meerdere malen op een hard oppervlak is gevallen. Zonder dat er verder externe schade hoeft op te treden zet dat blijkbaar druk op het scherm en dat zou zorgen voor de flikkerende schermen en touchscreen issues.

Als je al eerder je iPhone 6 Plus hebt laten repareren voor dit specifieke euvel heb je alsnog recht op korting en kun je dus geld terug krijgen.
- Apple
» Lees verder ...