De feestdagen staan weer voor de deur, en dat betekent dat jij weer een paar cadeautjes uit mag kiezen. Heb je dat gevoel ook wel eens: heel het jaar door heb je dingen nodig, en als het eenmaal december is weet je het niet meer? Geen zorgen, wij hebben een aantal handige mobiele gadgets op een rijtje gezet waarvan jij er vast en zeker wel een van nodig hebt.

Een nieuw hoesje

Als jij wat onhandig bent met je mobieltje is het vragen van een nieuw hoesje ideaal. Het zijn toch meestal de hoesjes waar je liever geen geld aan uit wilt geven. Het kan dus ook goed zo zijn dat je een goedkoop hoesje hebt gekocht, om er gewoon maar een te hebben. En het is toch zonde als je nieuwe iPhone 7 Plus in een keer kapot gaat. De decembermaand is daar de perfecte oplossing voor. Vraag een goed hoesje voor Sinterklaas of Kerst en zorg ervoor dat je mobieltje voortaan tegen een stootje kan.

» Lees verder ...