Smartphone kopen zonder abonnement - Steeds meer consumenten kiezen voor een SIM-only abonnement. Je betaalt maandelijks een relatief laag bedrag om te bellen/internetten. Wel zal je eenmalig moeten investeren in een smartphone, want eens in de zoveel jaar is het nou eenmaal tijd voor een nieuw toestel. Diverse onderzoeken hebben aangetoond dat je jaarlijks variërend tussen de 25 - 125 euro kunt besparen met een SIM-only abonnement. Naar mate je de smartphone langer gebruikt nemen de voordelen toe. Hoeveel je uiteindelijk werkelijk bespaard hangt nauw samen met de keuze van de smartphone. De high-end modellen kosten los een hoop geld, waardoor je relatief gezien minder bespaard. Kies je een middensegment smartphone, dan kan het voordeel van een smartphone zonder abonnement al snel oplopen. » Lees verder ...