LetsGoMobile

Samsung Galaxy NotePRO en TabPRO tablets

Samsung presenteert op elektronicabeurs CES 2014 in Las Vegas vier high-end tablets. Met de nieuwe series Samsung Galaxy NotePRO en TabPRO tablets verlegt de fabrikant opnieuw de grenzen van wat met innovatieve technologie mogelijk is. “De komst van de NotePRO en TabPRO toont dat Samsung leider is in de tabletmarkt”, zegt Willem Visser, Director IT & Mobile bij Samsung Nederland. “De vier nieuwe Samsung tablets zijn het resultaat van drang naar innovatie op het gebied van technologie en design”, aldus Visser. ‘Ze zijn voorzien van een kraakhelder beeldscherm, krachtige processoren, een strakke vormgeving en een uitgebreid pakket van innovatieve toepassingen. Dit staat garant voor talloze uren optimaal gemak en plezier voor de consument.”

» Lees verder ...