LetsGoMobile

Nikon Coolpix S2800 digitale camera

Nikon Europe kondigt een nieuwe compactcamera in de Coolpix-S-serie aan, de Coolpix S2800, een digitale camera die men overal mee naartoe kan nemen met een 20-megapixel beeldsensor en 5x optische zoom waarmee men met één druk op een knop zeer gedetailleerde beelden kan vastleggen. Eenvoud en stijl gaan hand in hand in de 20-megapixel Nikon Coolpix S2800. De Coolpix S2800 is een slanke camera die men overal mee naartoe kan nemen, met een groothoekobjectief met 5x optische zoom. Een indrukwekkende 20-megapixel CCD-beeldsensor produceert beelden met prachtige details die ideaal zijn voor foto- of postervergrotingen. Bovendien zijn foto's te verbeteren met een uitgebreide reeks ingebouwde filtereffecten die beschikbaar zijn tijdens de weergave.

» Lees verder ...