LetsGoMobile

Samsung Galaxy Camera 2

Op CES 2014 kondigde Samsung de Galaxy Camera 2 aan, de opvolger van de onderscheiden Galaxy Camera. Door het handzame formaat navigeer je soepel naar de vele apps en features. Ook vastleggen en delen gaat met de nieuwe Samsung Galaxy Camera 2 gemakkelijker dan ooit. "Consumenten lopen weg met de Galaxy Camera en deze volgende generatie is ontworpen met maar één doel: zijn succesvolle voorganger overtreffen," zegt Roland Niezen, Product Manager van Samsung Nederland. "De social features zijn nog sterker ontwikkeld en ook de beeldkwaliteit en het gebruiksgemak zijn verhoogd. De Samsung Galaxy Camera 2 heeft een geüpgrade 1.6GHz Quad Core processor en dankzij het Android platform gaat het schieten en delen van foto’s sneller dan ooit.”

» Lees verder ...