LetsGoMobile

Sony Handycam HDR-GW66VE camcorder

Sony komt met een gloednieuwe camcorder in zakformaat. De slanke nieuwe Handycam HDR-GW66VE camcorder is waterdicht tot 10 meter en kan tegen stof, vuil, vrieskou tot -10 °C en valpartijen en stoten. Dus of men nu gaat zwemmen, zonnen of skiën: deze camcorder kan altijd mee. De nieuwe Sony camcorder is uiterst gebruiksvriendelijk. Leg de mooiste momenten probleemloos vast op Full HD 50p-videoformaat. Dankzij het hoogkwalitatieve G Lens-objectief en de Exmor R CMOS-sensor van de Sony camcorder worden prachtige Full HD-videobeelden en gedetailleerde foto's vastgelegd - ook binnenshuis, op sombere dagen en bij schemering. Ook bij inzoomen zijn de opnames helder en scherp dankzij SteadyShot Active Mode, dat trillende handen compenseert.

» Lees verder ...