LetsGoMobile

Samsung NX2000 systeemcamera

Samsung breidt haar bekroonde NX-lijn uit met de Smart camera NX2000. Met de Samsung NX2000 systeemcamera leg je alles om je heen in hoogwaardige kwaliteit vast, bewerk je de foto’s direct op je camera en deel je alle perfecte plaatjes via Wi-Fi op Facebook, Instagram of e-mail. Wil je een video maken? Dat kan zelfs in Full HD. De nieuwe Samsung NX2000 systeemcamera heeft een 20,3 MP ASP-C CMOS sensor, die alle beelden tot in het kleinste detail vastlegt. De camera is snel, geruisloos en kleuren worden ongekend natuurlijk vastgelegd. Door het grote ISO-bereik maak je altijd scherpe foto’s, ongeacht de lichtomstandigheden. Dankzij de korte sluitertijd van slechts 1/4 000 seconde leg je ook snel bewegende objecten haarscherp vast.

» Lees verder ...