LetsGoMobile

Renault Laguna Hatchback en Estate

De Renault Laguna Hatchback en Estate Modeljaar 2013 krijgen nieuwe LED-dagrijverlichting. De mistlampen zijn vervangen door LED-dagrijverlichting, die het moderne karakter accentueren. Er zijn nieuwe 16 inch lichtmetalen wielen leverbaar, die het dynamische profiel van de Renault Laguna 2013 mooi tot zijn recht laten komen. Het uitrustingsniveau Bose versterkt zijn premium positionering met een nieuwe bekleding, nieuwe, specifieke 17 inch wielen en een hoogglans zwart radiofront. De Laguna Hatchback en Estate Modeljaar 2013 worden leverbaar met drie dieselmotoren, de dCi 110, de Energy dCi 150 Stop & Start en de dCi 175. De Renault Laguna dCi 110 is leverbaar met zowel een handgeschakelde als een automatische EDC-versnellingsbak.

» Lees verder ...