LetsGoMobile

Audi TT ultra quattro sportwagen

Bij de Wörthersee Tour 2013 debuteert de Audi TT ultra quattro, een lichtgewicht sportwagen. Tevens is de Oostenrijkse Wörthersee van 8-11 mei aanstaande ‘Home of quattro’. Dat betekent dat er een groot aantal historische en recente Audi quattro modellen aanwezig zal zijn waaronder de Sport quattro S1, de R18 e-tron quattro en natuurlijk de nieuwste Audi RS modellen. De tweezits Audi TT ultra quattro concept is bij voorbaat dé publiekstrekker bij de Wörthersee Tour 2013. Hij voert de Audi ultra lichtgewicht bouwwijze tot in het extreme door met een slimme mix van materialen. Het studiemodel maakt om te beginnen gebruik van een Audi Space Frame dat slechts 206 kg weegt. De afneembare carrosseriedelen wegen op hun beurt slechts 98 kg.

» Lees verder ...