LetsGoMobile

FC Groningen mobiel telefoon abonnement

Als eerste Europese voetbalclub komt FC Groningen onder eigen naam met mobiele-telefoonabonnementen. Vanaf september kunnen FC Groningen supporters bellen, sms / mms-en & mobiel internetten via een abonnement van FC Groningen Mobiel. Onderling kunnen abonnees gratis mobiel bellen. Terwijl veel voetbal clubs bezig zijn met downloads voor de telefoon, gaat voetbalclub FC Groningen een stap verder. FC Groningen Mobiel biedt een breed spectrum aan telefoon abonnementen voor de FC Groningen voetbalsupporter, inclusief zakelijke- en junior-abonnementen. Deze onderscheiden zich doordat men gratis onderling kan bellen, door gratis wekelijkse nieuwsflitsen, goal-alerts en door verscheidene praktische FC Groningen toepassingen.

» Lees verder ...